full-service cateringbedrijf

Welkom op de website van

MITCH COOKING CATERING 


EEN FULL-SERVICE CATERINGBEDRIJF


 

Mitch Cooking Catering is een full-service cateringbedrijf, wij leveren maatwerk van A tot Z.

Wij verzorgen graag de culinaire invulling van uw gelegenheid, daarnaast kunnen wij door onze grote netwerk indien gewenst ook het serviesgoed, glaswerk, bestek, meubilair, dranken, aankleding, personeel, party tent en andere zaken voor u uit handen nemen.

Kortom alle ingrediënten voor een geslaagd event!

 

Mitch Cooking Catering "Home Cooking-Catering-kookles-kook demonstraties" heeft zich gespecialiseerd in het compleet verzorgen van diners, lunches of luxe hapjes op locatie. Met het comfort en de privacy van uw eigen huis, of een ander door u gekozen locatie, wordt het gehele diner van A tot Z geregeld. Zodoende heeft u alle tijd voor uw gasten. Mitch Cooking Catering staat garant voor een verfijnde hedendaagse keuken met respect voor traditie en kwaliteit. Met gerechten waarbij de nadruk ligt op smaak en elegantie. Spelen met ingrediënten en het samen voegen van verrassende elementen van keukens uit verre oorden. Gecombineerd met thematische aspecten ontstaat er een haast onuitputtelijke bron aan inspiratie met als resultaat.... een creatieve, fantasie volle kook kunst. De exclusieve diners, lunches, of luxe hapjes worden totaal verzorgd en gecoördineerd door chef-kok Michiel Koekenbier. De inkoop van alle ingrediënten  als mede de nodige voorbereidingen worden verzorgd door Mitch Cooking Catering, Borrelen met  Mitch Cooking Catering


Uw smaakpapillen vragen tijdens de borrel om iets lekker hartigs!
Daar heeft  Mitch Cooking Catering iets lekkers voor samengesteld!

Borrelhapjes!!

Heerlijke vlees-, vis- en vegetarische hapjes allemaal op 1 schaal! U kunt de schaal rond laten gaan tijdens de borrel of neerzetten op een tafel, zodat iedereen lekker kan pakken waar diegene trek in heeft.